Senaste

17 jan.

Automatisk bokföring av förlorade tvister från Shopify Payments

Vi är glada att kunna meddela en ny uppdatering i Linkbase som ytterligare förbättrar integrationen mellan Shopify Payments och Fortnox. Från och med idag kan du automatiskt hantera bokföringen av förlorade tvister och chargebacks i Fortnox som uppstår från Shopify Payments.

file-5HkV0wEisvvOZsGzzL5liPwJ.jpg

05 jan.

Synkronisering av lagersaldo med stöd för flera platser

Nu kan du automatiskt synka lagersaldo från Fortnox till Shopify i realtid. Dessutom har vi lagt till stöd för produkter som finns på flera fysiska lagerplatser. Vår lösning är nu perfekt för företag med flera lager eller fysiska butiker.

file-YrC0KTqNFKaNQiNkZeBNbjZJ.jpg

30 nov.

Sök konto med ord

Nu kan du söka efter konton i din kontoplan inte bara genom siffror, utan också med ord. Detta innebär att du snabbt och enkelt kan hitta rätt konto utan att komma ihåg exakta kontonummer.

brandbird (8).jpg

08 nov.

Stöd för omvänd moms på transaktionsavgifter

För att göra din bokföring ännu enklare och mer anpassningsbar introducerar vi nu stöd för hantering av omvänd fiktiv moms på transaktionsavgifter från betalleverantörer utanför EU, som Shopify Payments och Stripe. Denna uppdatering säkerställer att momshantering för transaktioner blir korrekt och effektiv, även när du arbetar med internationella betalplattformar.

brandbird (7).jpg

03 nov.

Flexibel frakthantering

Nu kan du välja hur fraktkostnaden ska bokföras – välj om fraktavgiften automatiskt ska placeras i fraktfältet eller som en orderrad i Fortnox. Detta ger bättre kontroll över bokföringen och ger möjligheten att matcha rätt konton baserat på moms och land.

brandbird (6).jpg

26 okt.

Bjud in kollegan

Det är nu möjligt att bjuda in fler användare – som kollegor eller bokförare – något som gör det enklare att justera kopplingen.

brandbird (5).jpg

16 okt.

Automatisk hantering av VAT nummer

Nu kan du automatiskt skicka över VAT-nummer mellan Shopify och Fortnox. Ange ett giltigt VAT-nummer i kundens note-fält så plockas det automatiskt ut.

brandbird (4).jpg

26 sep.

Kvitton och fakturor

Det blev precis ännu lättare att ladda ner kvitton och fakturor för alla dina licenser. Du hittar dina kvitton och fakturor inne på ditt konto.

brandbird (1).jpg

© 2024 Linkbase AB. All rights reserved.