shopify.png

Komplett koppling för Shopify

295 /må + moms

30 dagar gratis - säg upp när som helst

Kassaflöde i realtid ⚡

Linkbase gör det möjligt använda Fortnox fullt ut, eftersom kopplingen synkar kunder, produkter, ordrar och transaktioner från Shopify till Fortnox så kan du få koll på ditt kassaflöde i realtid.

Komplett kundregister 👥

Varje gång en kund skapar ett konto eller uppdaterar sina kontaktuppgifter eller adress i din Shopify-butik, uppdateras detta automatiskt i Fortnox.

Effektiv ordersynkning 🛒

Catching, ny order! Så fort en ny order har trillat in skapas den i Fortnox. Kopplingen uppdaterar även beställningen i Fortnox när den har blivit packad eller om den skulle bli avbruten.

Real-tids uppdatering av lagerstatus 📊

Varje gång du skapar eller ändrar en produkt, eller när lagersaldot uppdateras, synkroniseras dessa ändringar automatiskt med Fortnox. Detta gör det möjligt för dig att följa ditt lager i realtid och fatta informerade beslut baserade på aktuell data.

Smidig bokföring

Vi vet hur tidskrävande bokföringsdelen kan vara, både för dig och din bokförare. Ju fler ordrar desto längre tid tar det att bokföra. Det är ett problem som Linkbase löser.

Underlag för betalningar 💳

När en beställning trillar in skapas ett betalningsverifikat i Fortnox. Verifikatet tar hänsyn till flera faktorer inklusive typ av kund, land, momssats, rabatter, frakt och transaktionsavgifter. För att det ska bli enklare för din bokförare att stämma av skapas det även en tillhörande specifikation som förklarar varje del av transaktionen.

Underlag för återbetalningar 🔄

Återköp och återbetalningar kan vara både tidskrävande och tråkiga, men med Linkbase är det enkelt. Du behöver bara göra en återbetalning i Shopify så gör kopplingen resten. Ett verifikat skapas och balanserar tillbaka rätt konto och självklart med en tydlig tillhörande specifikation på vad som är återbetalt. Fungerar dessutom oavsett om det är en del-, hel- eller slut-återbetalning.

Underlag för utbetalningar 💰

Det bästa med att sälja något är när pengarna trillar in och med vår koppling blir det ännu roligare - för du slipper ta fram underlag för det. Precis som med betalningsverifikatet så balancerar utbetalningsverifikatet tillbaka kontot (oftast 1580) och skapar en tydlig specifikation där din bokförare enkelt kan stämma av varje transaktion som blivit utbetald.

Stöd för OSS i alla valutor 🌍

Kopplingen är gjord för att fungera även för dig som är registrerad för OSS (one-stop-shop) och säljer i flera valutor. Lösningen erbjuder smart och individuell moms-hantering för varje land. Du väljer rätt konto för varje momssats och land. Detta gör det effektivt att hantera moms, både inrikes inom EU och internationellt.

Välj verifikationsserie

För att göra din bokföring ännu mer anpassad, hämtar kopplingen alla dina verifikationsserier direkt från Fortnox, så att du kan välja exakt vilken serie du vill bokföra med.