stripe.png

Koppla ihop med Stripe

295 /må + moms

30 dagar gratis - säg upp när som helst

Komplett koppling till Stripe

Följande ingår med denna koppling.

Automatisk bokföring
Betalning
Återbetalningar
Utbetalningar
Metoder
Verifikat
Kundfaktura
Stöd
Verifikationsserie
Flera valutor
Flera momssatser
Transaktionsavgifter
OSS-stöd

Bokför i realtid ⚡

Pling! Ny Stripe-betalning! Med Linkbase behöver du inte vänta på verifikatet för senaste transaktionen - allt sker direkt. Så du kan smidigt se din omsättning öka i Fortnox medans du fokuserar på det du är bäst på.

Sök och välj konto ✨

Fortnox integration låter dig välja konto från din egna kontoplan i Fortnox, vilket innebär att det fungerar även om du har egna konton som avviker från standard. På så sätt kan du anpassa momshantering efter dina specifika behov och göra det på ett smidigt sätt.

Moms inrikes, EU och världen 🌍

Vår lösning erbjuder smart och individuell moms-hantering för varje land. Med vår Stripe och Fortnox integration väljer du enkelt rätt konto för varje momssats och land. Detta gör det effektivt att hantera moms, både inrikes och internationellt, även för dig som är registrerad för OSS (one-stop-shop).

Välj verifikationsserie #️⃣

För att göra din bokföring ännu mer skräddarsydd, hämtar kopplingen alla dina verifikationsserier direkt från Fortnox, så att du kan välja exakt vilken serie du vill bokföra Stripe med.

Jobba dag som natt 🌙

Gränssnittet har en inbyggd funktion som anpassar sig till ljusläget på din enhet, oavsett om du använder mobil eller dator.

Verifikat för betalningar 💳

Våra betalningsverifikat tar hänsyn till flera faktorer, inklusive typ av kund, land, momssats, rabatter och Stripe avgifter. För att göra det enklare att räkna tillbaka skapas även en detaljerad specifikation, som uppdelar kostnaderna för varje enskild del av Stripe-betalningen.

Verifikat för återbetalningar 🔄

Automatiska återbetalningsverifikat för del-, hel- och slut-återbetalningar från Stripe. Med tydlig specifikation som gör det enkelt att se vilken transaktion som är återbetald.

Verifikat för utbetalningar 💰

Precis som våra betalningsverifikat bokför våra verifikat för utbetalningar varje enskild del av en transaktion, inklusive återbetalningar, avgifter och betalningar. Varje utbetalningsverifikat kommer med en detaljerad specifikation som gör det enkelt att identifiera exakt vilka transaktioner som har blivit utbetalda.

Byggd för att anpassas efter dig 🤖

Fortnox Stripe kopplingen fungerar för alla som använder Stripe, oavsett om du har Stripe som betalningsalternativ i en webbshop eller för att ta betalt i din SaaS-plattform. Kopplingen är komplett och gör det enkelt att automatisera bokföringen och minska risken för fel!

Vanliga frågor